Registrer din Daikin maskin

For å sikre deg en problemfri drift av din Daikin maskin

Daikin Installatør?

Registrer din konto

Allerede registrert? Logg inn

Daikin tilbyr deg

Ta en titt på fordelene som Daikin tilbyr deg

Daikin Installatør

Les mer om hva Stand By Me kan gjøre for deg.

Mer

Alle dine installasjoner på et sted.

For deg som fagmann gir Stand By Me en komplett oversikt over alt fra tilbud laget i HSN til ferdig installasjon med anbefalte settinger for hvert unike anlegg. Med denne alt-i-ett løsningen databasen gir har du enkelt oversikt over når det er tid for service på installasjonen og eventuelle reklamasjons utbedringer. I fremtiden vil du også kunne glede deg over online basert tjeneste for å kontrollere installasjonen på avstand.

Full servicehistorikk

Du kan enkelt laste opp service dokumenter, bilder og lignende til hvert unike system slik at du har full kontroll på hva som er utført tidligere. Man har også lager settinger i systemet slik at man enkelt se hvilke man endret ved igangkjøring.

Fordelen for deg som installatør

Utover at du har full oversikt over alle dine installasjoner kan Stand By Me tilby sluttbruker å velge deg som sin servicepartner eller endre dette hvis du eventuelt skulle slutte i bransjen eller lignende. Alle informasjon blir da overfør slik at man ikke trenger å bekymre seg over om man har fått sendt over alt av dokumenter.

Hvordan virker dette?

Ta en titt på denne Youtube videoen og få en rask innføring i Stand By Me.

Se alle funksjonene

Hva er fordelen med dette for deg som installatør

  • Alle dine installasjoner samlet på et sted
  • Full servicehistorikk
  • Fordeler for deg som installatør

Gratis!

Interessert?

Ja, Jeg er interessert

Privatkunde

Registrer ditt produkt og få en total oversikt over ditt system.

Mer

Samlet oversikt over ditt system

Når du har registeret ditt system på Stand By Me får du tilgang til all service- og vedlikeholdshistorikk. Du ser hva og når anlegget ditt har hatt service eller reparert.

Enkelt å komme i kontakt med din serivcepartner

Din installatør tildeles automatisk rollen som din servicepartner. Man har da en total oversikt over din unike installasjon, og vet da hva som er optimalt for ditt system. Du trenger ikke å holde styr på fakturer eller telefonnummer når du ønsker service på ditt system, da du finner all informasjonen her. I tilfeller hvor det er behov for å oppdatere systemets software, vet din servicepartner om ditt system har behov for dette.

Planlegg service

Daikin anbefaler at man har vedlikeholdsservice annet hvert år for å være sikker på at systemet yter optimalt. Når du registrerer deg på Stand By Me kommer din servicepartener til å full oversikt når ditt system burde ha denne servicen.

Se alle funksjonene

Hva er fordelen med dette?

  • En samlet oversikt over ditt system
  • Enkelt å komme i kontakt med din servicepartner
  • Planlegg service

Gratis!

Interessert?

Ja, jeg er interessert

Bedriftskunde

Se hvilke fordeler løsningen kan gi deg

Mer

Enkel kontakt med din installatør(ere), servicepartner(e)

Når du registrerer ditt system(er) på Stand By Me får du tilgang til all serivcehistorikk på disse. Du ser også om det har vært vedlikeholdsservice og eventuelle reparasjoner.

Hold enkelt kontakt med din(e) servicepartner(e)

Din installatør blir automatisk tildelt rollen som servicepartner etter at systemet er igangkjørt. Man har da en komplett oversikt over systemet og vet da hva som er optimalt for dette. Du slipper å holde oversikten over kontaktinformasjon, installasjon og servicedokumenter, da alt blir lagret i Stand By Me. Hvis ditt system har behov for en software oppdatering har din servicepartner full oversikt over dette.

Tid for vedlikehold?

Daikin anbefaler at man har periodisk vedlikehold på systemet for å kunne sikre en optimal drift. Ved at man registrerer systemet på Stand By Me holder vi kontroll på når det er på tide med vedlikehold, både du å din servicepartner får epost om at det er på tide med en vedlikeholdsservice.

Se alle funksjonene

Hva er fordelen?

  • Ha en komplett oversikt over alle dine installasjoner

Gratis!

Interessert?

Ja, Jeg er interessert